Voor het eerst in 7 jaar...
Door: Niek de Goeij
Blijf op de hoogte en volg Niek
11 Maart 2004 | Honduras, San Pedro Sula
Hola Tod@s,
Joly, een meisje van 17, heeft voor het eerst in 7 jaar de mogelijkheid om een deel van haar familie te bezoeken in Gracias in het departement Lempira. Vanzelfsprekend is daaraan voorafgegaan een boel voorbereiding waaronder een aantal gesprekken met de psycholoog van Our Liitle Roses (www.ourlittleroses.nl) waarin Joly onder meer moest aangeven met wie ze deze trip wilde gaan maken. Tot mijn trots moet ik eerlijk bekennen heeft Joly mij uitgekozen om haar te begeleiden op deze toch bijzondere tocht.
Dus vandaag tref ik voorbereidingen voor die speciale trip die is gepland voor dit weekend. Gracias is een afgelegen stadje vrij hoog in de bergen waar de mensen het niet best hebben en ik vind het best spannend eigenlijk. Helemaal natuurlijk hoe Joly het allemaal gaat ervaren, want voor haar is het heel bijzonder om deze familie te zien, voor het eerst sinds ze bij ons in Our Little Roses woont. Ik zal jullie laten weten hoe het gegaan is, vermoedelijk komende maandag pas, want het is een dag erheen reizen, een dag daar zijn en een dag weer terug reizen!
Prettig weekend!
Mam De Goeij:
Ben voorzichtig. -
12 Maart 2004 - 09:02
Jeanny:
Je hebt een spannend weekend voor de boeg en ik wens jullie geluk en vrede op je pad
Take care....liefs jeanny