Foto's
Door: Niek de Goeij
Blijf op de hoogte en volg Niek
15 Oktober 2004 | Honduras, San Pedro Sula
Beste mensen,
Nu zijn er ook foto's van onze drie nieuwe meiden. De oudste van de drie zit, as we speak, in mijn kantoor een tekening te maken voor Abby.
Gisteren zijn broer Bart en Esther ook aangekomen in San Pedro Sula. Morgen gaan we voor 4 dagen touren in Guatemala, Rion Dulce in het bijzonder. Dta is niet alleen maar voor de lol: mijn visum verloopt begin november en ik moet voor 48 uur het land verlaten om weer legaal te worden. Fijn weekend jullie allemaal!
Groet,
Pa De Goeij:
prachtige foto's!! Geniet van Guatamala -
17 Oktober 2004 - 20:50
Jeanny:
hoi Niek, als je dit leest ben je al weer terug van je uitstapje en hopelijk helemaal uitgerust (of juist niet hahahaa)
Er zijn weer echte beauties bij jullie aangekomen en ik vind het heerlijk om te horen dat jij ze helemaal gaat verwennen!!!!!!
Succes en liefs